neděle 22. srpna 2010
Спагети Болонезе
Продукти:
1 пакет спагети
500 гр. гъби
връзка пресен лук (ако нямате пресен 2 глави лук)
500 гр. кайма
чубрица
пресен магданоз
500 гр доматено пюре
кашкавал
Гъбите се запържват предварително отделно в малко масло. Оставят се на страна. В същия тиган се запържва лука, прибавя се каймата, чубрица, сол, черен пипер и пресен магданоз. Оставят се да се дозапържат добре. Добавят се гъбите и се налива доматеното пюре. Ако ви се вижда гъст соса, може да добавите малко водичка. Оставя се да къкри на слаб огън 15 минути. Сваряват се спагетите. В чиния се сипват спагетите, отгоре соса и се най - отгоре се настъргва кашкавал. Стават много бързо и много вкусни
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat